0 Ürünler

Ürünler(0)

0-Ürünler
vergi 0.00
Genel Toplam 0.00
& N Üniversal Kelepçeli Hava Filtresi: Yüksek Performans, Premium, Yedek Motor Filtresi: Flanş Çapı: In, Filtre Yüksekliği:

& N Üniversal Kelepçeli Hava Filtresi: Yüksek Performans, Premium, Yedek Motor Filtresi: Flanş Çapı: In, Filtre Yüksekliği:

₺ 39.04
Stokta

Mal

K & N Üniversal Kelepçeli Hava Filtreleri, çok çeşitli uygulamalar ve benzersiz filtreleme ihtiyaçları için üretilmiştir. K & N performance Yüksek Akışlı Hava Filtreleri, hava akışını% 50'ye kadar artırarak motor performansını artırmak için tasarlanmıştır. Sık sık değiştirilmesi gereken tek kullanımlık kağıt filtrelerin aksine, K & N Hava Filtreleri yıkanabilir, tekrar kullanılabilir ve aracınızın ömrü boyunca dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu çok yönlü filtreler, titreşimi emen ve güvenli bağlantı sağlayan ultra güçlü kalıplanmış esnek kauçuk flanşlarla üretilmiştir. Yuvarlak, konik (koni tarzı) ve oval tasarımlarda mevcut olan K & N®, birçok hassas uygulamaya hitap eden çok sayıda şekil ve boyutta binlerce kelepçeli filtre sunar. K & N filtrelemeye geçerek paradan tasarruf eden ve araç performansını iyileştiren milyonlarca müşteriye katılın. K & N Üniversal Kelepçeli Hava Filtresi : Yüksek Performans, Premium, Yedek Motor Filtresi : Flanş Çapı : 5 inç, Filtre Yüksekliği : 11.875 inç, Flanş Uzunluğu : 1 İnç, Şekil : Konik Konik, RU-5065 XD Mühendislik Gücü : Son teknoloji ürünü filtreleme ortamı gücü ve ivmeyi artırmak için tek kullanımlık kağıt filtrelerden% 50 daha fazla hava akışı. Tıkanmış veya kirli hava filtreleri aracınızın ivmesini% 10'a kadar azaltabilir. Kolay Kurulum : Önceden yağlanmış ve fabrika hava kutunuza düşmeye hazır. Hızlı performans artışı için aracınız için en kolay ve en uygun maliyetli yükseltmelerden biri. Paradan Tasarruf Sağlar : K & N yüksek akışlı yedek hava filtreleri, tek kullanımlık filtrelerden kaçınarak 10 yılda 250 $ tasarruf etmenizi sağlar. Çevre Dostu : Yıkanabilir, tekrar kullanılabilir bir ürün kullanmak, değiştirme israfını azaltmaya yardımcı olur. Bir K & N filtresi, tek kullanımlık 10 filtreden daha uzun süre dayanır. Dünya Standartlarında Koruma : Motorunuzu zararlı kirleticilerden koruyarak motor korumasının sınırlarını zorlamak. Az Bakım Gerektiren Tasarım : Normal otoyol sürüş koşullarında ilk temizliğinizden 50.000 mil önce. yüksek kalite. Yarış Test Edildi : NASCAR'IN Resmi Hava Filtresi. Yarış pistine güvenildi - aracınız için üretildi. N0-Güçlük Garantisi : 1 Yıllık Sınırlı Garanti.

Ürün hakkında

Müşteriler kadar seçer